Kattedør


Mange katteiere har gått til anskaffelse av kattedør. En katteluke kan være praktisk, siden katten på egenhånd kan gå inn og ut av huset. Det finnes mange forskjellige varianter av kattedører, og hver modell er tilpasset til sitt bruk og prisnivå. Noen kattedører er billige og enkle, mens andre er avanserte og man kan programmere inn hvilke katter som har adgang til huset. Nedenfor kan du finne hvilke katteluker som passer til din katt, og varen kan enkelt bestilles via nettbutikk. Vi selger ikke kattedør, og gir bare oversikt over pris og funksjoner for ulike kattedører.


Kattedør Pris Størrelse Hullstørrelse Skulderbredde
Staywell 715 249 kr 23,6 x 19,8 cm 18,0 x 15,5 cm 14,7 cm

Staywell 715 er en enkel kattedør som ikke har noen spesielle funksjoner, annet enn at den kan låses.Kattedør Pris Størrelse Hullstørrelse Skulderbredde
Staywell 300 478 kr 25,2 x 24,1 cm 17,5 x 16,8 cm 15,0 cm

Med Staywell 300 kattedør kan du velge om katten bare skal få muligheten til å gå inn, eller bare gå ut, eller om den skal få gå begge veier. Den kan også låses. Kattedøren er utstyrt med magneter som gjør at katteluken ikke blafrer i vinden.
Kattedør Pris Størrelse Hullstørrelse Skulderbredde
Staywell 320 479 kr 25,2 x 24,1 cm 17,5 x 16,8 cm 15,0 cm

Med Staywell 320 kattedør kan du velge om katten bare skal få muligheten til å gå inn, eller bare gå ut, eller om den skal få gå begge veier. Den kan også låses. Kattedøren er utstyrt med magneter som gjør at katteluken ikke blafrer i vinden.Kattedør Pris Størrelse Hullstørrelse Skulderbredde
PetPorte 2 295 kr - - -

PetPorte er kattedørenes Mercedes, og ved hjelp av en ID-chip på katten, kan man programmere slik at bare din katt får adgang til huset. Man kan registrere opp til 12 katter på en kattedør. Den har også lyssensor som gjør at man for eksempel kan stenge luken om natten. Kattedøren kan også gi et lydsignal når katten har kommet inn. Magnetlås som gjør at luken ikke blafrer i vinden, følger også med.